Els Mossos investiguen unes pintades contra Llarena a la carretera de Vallvidrera

Ho ha denunciat l’Associació Professional de la Magistratura a través de Twitter, que recrimina passivitat a Colau

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per les pintades contra el jutge Pablo Llarena, el magistrat del Tribunal Suprem que instrueix la causa pel procés sobiranista. Les pintades són a la carretera de Vallvidrera, la via d'accés a l'Escola Judicial a Barcelona, institució que dirigeix l'esposa de Llarena, Gema Espinosa, i les ha denunciat a través de les xarxes l'Associació Professional de la Magistratura.

En les pintades a la calçada es pot llegir "Perill", "Llarena", "Prevaricador", paraules acompanyades de diversos llaços grocs. L'Associació Professional de la Magistratura ha fet públiques les pintades a Twitter i ha interpel·lat directament l'alcaldessa, Ada Colau, a qui recriminen passivitat quan "els amants del color groc segueixen assenyalant jutges i embrutant el domini públic".

Qui també ha reclamat netejar la calçada de la carretera de Vallvidrera a Colau ha estat el president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, que ha titllat de vergonyós que "l'alcaldessa no condemni aquestes i altres amenaces".

Aquest divendres a la tarda els serveis municipals de neteja ja han netejat la calçada.