Marta Pascal: “Senyora Colau, vostè on és? Al costat del PP?”

El PDeCAT celebra el primer any en un consell nacional extraordinari

El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) celebra aquest dissabte un consell nacional extraordinari per celebrar el primer any de vida del partit, formació hereva de l'antiga Convergència. Durant les intervencions, la coordinadora general dels demòcrates, Marta Pascal, ha demanat a l'alcaldessa, Ada Colau, que prengui una posició clara sobre l'1-O i digui si està "del costat del PP que no deixa posar urnes o dels demòcrates de veritat".

El consell nacional se celebra la mateixa setmana de les divergències internes de partit arran de la destitució de l'exconseller Jordi Baiget, que va posar en dubte el referèndum de l'1-O. Pascal també ha tingut paraules per a l'exconseller i ha dit que el PDeCAT és el partit de tots, també de Jordi Baiget.

L'acte ha servit per refermar el compromís dels demòcrates amb el lideratge del president Carles Puigdemont, qui ha atacat el Govern espanyol assegurant que l'arma de l'estat és "la mentida i la manipulació". El consell nacional també ha servit per donar suport als investigats pel procés independentista, com l'expresident Artur Mas o els exconsellers Francesc Homs, Irene Rigau i Joana Ortega.