Més de 1.500 barrets per la rambla de Catalunya

La rambla de Catalunya s'ha omplert de barrets de totes mides i colors per celebrar la desena edició de la popular Passejada amb barret, que ha superat tots els rècords de participació. Es tracta d'una iniciativa inspirada en l'Easter Parade de Nova York en què els amants d'aquest complement de moda desfilen cofois amb els millors vestits i aprofiten per donar la benvinguda a la primavera.

La Passejada amb barret de Barcelona va néixer l'any 2005 per iniciativa de les modistes de barrets Nina Pawlowsky i Cristina de Prada, que s'encarreguen de l'organització de la desfilada. En 10 anys, el nombre de participants ha anat creixent espectacularment, fins arribar al rècord de l'any passat amb més de 1.000 persones passejant per la rambla de Catalunya amb barret al cap. Enguany, segons l'organització, s'ha arribat a les 1.500 persones.

Per participar a la passejada, val qualsevol model de barret. No cal portar un model clàssic, sinó que també es poden dur gorres, capells de còctel, turbants, bombins o grans pameles. Aquesta és una manera que han trobat molts barcelonins aquest diumenge de passar una bona estona i donar la benvinguda a la primavera.