Els veïns de la rambla de Badal volen arbres més frondosos

L'Ajuntament ha canviat els arbres de la rambla de Badal, però als veïns no els agrada gens l'espècie triada. Asseguren que aquest tipus d'arbre no els donarà ombra a l'estiu i que la rambla es convertirà un any més en un autèntic solàrium, on serà impossible seure una estona a prendre la fresca.

Els nous arbres de la rambla de Badal no acaben de convèncer els veïns. Alguns asseguren que estan morts, però segons l'Ajuntament encara han de brotar. Per veure'ls amb fulles hauran d'esperar unes setmanes, però el veïnat, veient el tipus d'arbre, creu que malgrat que creixin no donaran prou ombra i així els bancs de la rambla quedaran inutilitzats aquest estiu.

Per evitar que la rambla sembli una torradora, alguns veïns ja han proposat solucions al districte. Li demanen que segueixi l'exemple del tram superior de la rambla i hi planti una vegetació semblant. Des del consistori, però, asseguren que en el tram que va del carrer de Sants al d'Antoni Capmany el sòl no té prou profunditat. Per això es va optar per posar jardineres de reg i arbres que necessiten poc espai, com és el cas de l'espinalb centreeuropeu que els veïns critiquen.