Una paròdia sobre la vida de l’actriu Anna Allen, a l’Almeria Teatre

L'Almeria Teatre acull una comèdia musical sobre el que pot arribar a fer algú per aconseguir el somni de ser actor. L'obra 'Tots som Anna Allen' es basa en la història real de l'actriu catalana que es va inventar haver actuat a Hollywood per aconseguir renom mediàtic.

Tot comença amb un dramaturg i director que vol crear una peça teatral, però tot es farà difícil a causa de la competitivitat entre dues actrius. Una és madura i experimentada, amb aires d'estrella, mentre que l'altra és una jove debutant amb moltes ganes de triomfar. Tot plegat intentarà fer una paròdia de la vida a Hollywood que es va inventar la catalana Anna Allen, i reflexionarà sobre els possibles motius d'aquesta mentida.

L'obra es converteix en un triangle de passions entre els personatges principals, una història a càrrec dels germans Pau i Joan Olivé, membres del grup musical Splac. Amb aquesta creació el duet fa el salt al teatre acompanyat de Monica Macfer, que interpreta a Anna Allen, Noelia Pérez, Ernest Fuster i Sergi Cervera, una de les cares conegudes a 'Polònia'.