El Parc Tecnològic de Barcelona organitza visites guiades per als veïns

L’activitat forma part de la programació de la Festa Major de Nou Barris

Prop d'un centenar de veïns visiten les instal·lacions del Parc Tecnològic, a Nou Barris, en el marc de la Festa Major del districte. L'organització pretén apropar i donar a conèixer aquests equipaments, que representen el major clúster d'enginyeria de la ciutat.

La Marie Curie i l'Albert Einstein han viatjat a la Barcelona actual per explicar als veïns de Nou Barris les instal·lacions i equipaments del Parc Tecnològic de la ciutat. En visites guiades d'uns vint minuts, els actors, caracteritzats de científics, han recorregut des de l'Espai Tech —un aparador de noves tecnologies— fins a les sales de treball de les empreses que formen part del centre empresarial.

Carme Sánchez, responsable de programes empresarials del parc, explica que la intenció és apropar i donar a conèixer la infraestructura, tant les empreses que hi formen part com les activitats que s'hi realitzen aprofitant que és la Festa Major de Nou Barris.

L'espai té 10.000 metres quadrats i representa el major clúster d'enginyeries de la ciutat de Barcelona. Està format per un centre d'empreses tecnològiques i un centre de promoció industrial.