El Parc del Fòrum millorarà la imatge després d’unes obres de manteniment

Fonts municipals han confirmat a betevé que es farà una actuació de manteniment al parc, però no hi ha data concreta

Després de 13 anys des de la inauguració, el Parc del Fòrum llueix actualment una imatge deteriorada. Una opinió que comparteixen alguns veïns de la zona i que ara ha denunciat la direcció del Primavera Sound. Els organitzadors del festival de música, que s'ha celebrat durant aquests dies, s'han queixat del mal estat de les instal·lacions i han demanat a l'Ajuntament una remodelació. Davant d'aquestes crítiques, fonts municipals han confirmat a betevé que ja hi ha prevista una actuació de manteniment al Fòrum, tot i que encara no hi ha data concreta.

El codirector del Primavera Sound, Alberto Guijarro, va explicar dissabte, durant el balanç del festival, que la zona del Fòrum més deteriorada és, precisament, la dels escenaris principals. "Hi ha sorra, esvorancs, ... No es compleixen les necessitats mínimes per instal·lar-hi un escenari de capacitat com el que nosaltres tenim", va denunciar Guijarro.

Al llarg de l'any, l'espai acull grans esdeveniments com la Feria de Abril, el festival Cruïlla, concerts de la Mercè o el Primavera Sound, l'últim que s'hi ha fet. Activitats que atrauen milers de persones i que contribueixen al deteriorament de la zona. Precisament per això, el consistori hi preveu fer obres de millora, tot i que no se sap quan arribaran. Per això, els organitzadors de festivals com el Primavera pressionen les institucions per tenir un espai, diuen, de condicions adequades.

Queixes veïnals per incivisme

El Primavera Sound s'acomiada també amb algunes queixes veïnals. Sobretot d'aquells que viuen a tocar del Fòrum, als entorns de la rambla de Prim. Asseguren que un cop el festival tanca portes, a les sis de la matinada, els assistents marxen tots alhora cap a casa i es produeixen grans aglomeracions, amb crits i soroll per part d'algunes persones. A causa d'això, demanen més presència policial.