“Papelillos a la mar”, una exposició dedicada als collages

Els il·lustradors, Pere Puig, Luisa Vera i Gerard Nel·lo deixen les pintures per fer una exposició en què els protagonistes són els collages

El Pere Puig, la Luisa Vera i el Gerard Nel·lo són il·lustradors, però no només dibuixen. En aquesta ocasió les seves obres han estat fetes amb tisores i pega per a l’exposició que es titula "Papelillos a la mar". Ha estat organitzada per Las cosas de Martínez, al bell mig de la Vila de Gràcia, amb la idea de reunir aquests tres artistes a qui els agrada l’art del collage.

Pel Gerard Nel·lo, que ha omplert una de les parets de la galeria de paisatges i arquitectures inventats, el collage “és com un LEGO, vas fent els teus propis elements i després els compons". L'il·lustrador afirma que és com un joc. A més, reconeix que li ha agradat fer aquesta exposició, ja que tots aquells qui s'acostin podran veure la gràcia del collage en directe.

El Pere Puig ha deixat per una estona les il·lustracions que fa per diverses editorials per fer les creacions d’aquesta mostra. Tenen totes un mateix fil conductor, la manera en què ens mirem el món. Per ell el collage és com tornar a la infància i una manera d’escapar de tant en tant de l’ordinador. A més, assegura que és una molt bona manera de poder jugar amb les ombres i les dimensions.

Per últim, la Luisa Vera aporta a l’exposició elements de la naturalesa, com per exemple tota una sèrie de collages d’insectes.

La mostra es podrà veure fins al 14 de setembre al laboratori d'idees de Las cosas de Martínez, a Gràcia.