El futur del Palo Alto Market, a l’aire

El mercat ha dedicat l’edició del mes de març al talent femení

El Palo Alto Market ha obert portes tot aquest cap de setmana. El mercat mensual s'ha consolidat com una proposta d'artesania, gastronomia i moda vintage al llarg de dos anys de trajectòria. Ara, el seu futur és incert ja que l'any que ve l'Ajuntament recuperarà la gestió del recinte i els veïns demanen que s'hi facin equipaments. Els organitzadors asseguren que volen quedar-se a l'espai.

El futur del Palo Alto Market i de l'antic recinte fabril està en debat. A finals d'any acabarà la concessió que van pactar l'Ajuntament i la Fundació Privada Centre de Creació Artística i Cultural Palo Alto. Els veïns del Front Marítim del Poblenou demanen fer un procés participatiu per decidir els nous usos de l'espai un cop torni a mans municipals.

Amb la mirada posada en el Dia de la Dona, el mercat mensual Palo Alto Market dedica l'edició de març a la creativitat femenina i a donar visibilitat a creadores de diverses disciplines. Així, aquest cap de setmana s'hi han pogut trobar obres de ceràmica, cosmètica natural i ètica i objectes de la llar, entre d'altres.