El teatre francòfon desembarca a Barcelona amb el Oui!, Festival de Teatre en Francès

Celebra la segona edició de l’1 al 11 de febrer a l’Institut Francès, l’Institut del Teatre, La Caldera i l’Almeria Teatre

El Oui!, Festival de Teatre en Francès de Barcelona, arriba amb nou espectacles representatius de l’escena contemporània del país veí. Dos dels espectacles són familiars. L’Institut Francès, l’Institut del Teatre, La Caldera i l’Almeria Teatre són els espais del certamen.

Tot i que té el suport de l’Institut Francès, el Oui! és una iniciativa de dos productors i difusors de teatre, del país veí, Mathilde Mottier i François Vila. L'any passat va gaudir d'un bona acollida. El certamen pretén ser un aparador de la nova creació francesa, tant pel que fa a l’autoria com a la direcció. Quatre de les produccions han estat distingides a França o al Canadà amb diversos guardons ('Deux pas vers les étoiles', 'Le quatrieme mur', 'Les deux frères' i 'Un démocrate'). Tots els espectacles estan sobre titulats en català (menys un, en castellà). El festival tindrà una contrapartida en clau catalana en territori francès: ‘Barcelone en scène’, que durà una obra de Pau Miró i una altra de Josep Maria Miró a París.