Oficial: Coutinho serà jugador del Barça

El brasiler arriba procedent del Liverpool per una xifra que podria rondar els 160 milions d’euros

Ja és oficial. Philippe Coutinho es convertirà en jugador del Barça en les properes hores. El club blaugrana ha anunciat l'acord amb el Liverpool i tot i que no ha donat a conèixer la xifra del traspàs, podria rondar els 160 milions d'euros. El brasiler signarà pel que resta de temporada i les cinc següents. La clàusula serà de 400 milions d'euros.

Ja va ser el nom de l'estiu i ho ha estat a l'hivern. Coutinho era la peça més desitjada del Barça i finalment les negociacions han arribat a bon port. Coutinho signarà pel que resta de temporada i 5 més. La seva clàusula serà de 400 milions d'euros.

El Barça no ha explicat les xifres del traspàs però podrien situar-se en els 160 milions d'euros entre fixes i variables. Coutinho és un nom que il·lusiona tot i que no podrà jugar la Champions. El seu fitxatge servirà per donar descans a Iniesta mentre Phil es prepara per agafar el relleu del manxec.

Coutinho aterrarà aquesta nit a l'aeroport del Prat de Barcelona. Una ciutat que ja va gaudir de la seva màgia amb la samarreta blanc-i-blava fa 5 anys. Les ovacions del RCDE Stadium es traslladaran al Camp Nou.