Queixes dels veïns per l’augment del trànsit al carrer de la Font Florida per obres

Els vehicles es desvien per aquesta via de la Font de la Guatlla per uns treballs al carrer d’Indíbil

Els veïns es queixen per l'augment del trànsit al carrer de la Font Florida. Els vehicles es devien per aquesta via a causa d'unes obres al carrer d'Indíbil. El veïnat critica que Font Florida no està preparat per absorbir el volum de cotxes actual perquè és un carrer de sentit únic i amb voreres molt estretes.

Des que van començar les obres al carrer d'Indíbil, els veïns de la Font Florida han vist com el volum de vehicles es multiplica; tant que a vegades creuen que pot arribar a ser perillós. "Hi ha qui va amb pressa i no respecta els límits de velocitat. Hi ha gent gran, gent com jo, que va amb crosses o canalleta. És perillós perquè la vorera és molt estreta i no ens protegeix", denuncia Àlex Gaya, veí de la zona.

El veïnat ja ha traslladat les seves queixes al districte de Sants-Montjuïc i ha proposat algunes mesures per millorar la seguretat, com ara desviar el trànsit per la Gran Via o instal·lar bandes a terra per limitar la velocitat dels vehicles.

El districte reconeix el problema actual al carrer de la Font Florida i assegura que ja ha demanat un informe de mobilitat a la Guàrdia Urbana. Tot i això, la policia local ja els ha dit que és difícil trobar una solució.