Obren 21 sales d’estudi més per preparar els exàmens d’hivern

Un buscador permetrà saber en temps real quina sala té places buides

L'Ajuntament obrirà aquest dilluns 21 sales d'estudi perquè els estudiants puguin preparar els exàmens d'hivern. Actualment, la ciutat ja disposa de vuit sales permanents que obren tot l'any, com a mínim una en cada districte. Els nous espais obriran de dilluns a divendres fins al 2 de febrer.

A partir d'aquest dilluns, la ciutat tindrà 21 sales d'estudi puntuals més perquè els estudiants hi puguin preparar els exàmens d'hivern. Estaran obertes fins al 2 de febrer, i s'hi podrà accedir de dilluns a divendres fins a la una de la matinada. Es tracta d'espais que se sumen als vuit que ja obren durant tot l'any a la ciutat. Amb la nova vintena de sales, tots els districtes de la ciutat disposen, com a mínim, d'una sala d'estudi. 

A més, es reforçarà l'horari d'obertura en cap de setmana en tres de les sales permanents, que són la sala d'estudi Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte, a l'Eixample; la sala d'estudi Vapor Vell,  a Sants-Montjuïc, i la sala d'estudi Joan Maragall, a Sarrià - Sant Gervasi.

Pots consultar la ubicació de les diferents sales d'estudi i els horaris en què estan obertes fent clic aquí.