Novetats dels segells Raam, Neovinyl, Tru Thoughts i Black Angus entre d’altres

Avui al 303 us portem les novetats de segells com Raam, Neovinyl, Tru Thoughts ,Top Billin i Black Angus entre d’altres i d’artistes com Depeche Mode, Dj Soch i 2Raumwohnung. La secció de clàssics està dedicada a DMX Krew i a la secció de l’agenda repassem les nits de club entre el 30 de març i el 3 d’abril.

NOVETATS:
- La nova i sisena referència de l’enigmatic segell de Stockholm Raam Records.
- Nou release del segell del barceloní Baldo, Neovinyl, a càrrec de Carlo, remix de Sebastian Mulaert de Gyotens Kalymba d’Anchorsong
- El nou track dels berlinesos 2raumwohnung remesclat per Ricardo Villalobos, James Hatfield i el seu tema Literate pel segell Not An Animal
- Nou ep del productor italià Dj Soch que publica al seu label Black Angus amb nom Kick, Tom & Hi Hat Vol 3
- Depeche Mode encarrega remescles de Where’s The Revolution, primer single extret del nou àlbum Spirit, a un selecte grup de productors, d’entre els quals al 303 seleccionem els de Patrice Baumel i Simian Mobile Disco.
- i acabem la secció de Novetats amb el track Light Flow de Meri des de el label finlandès Top Billin.

CLÀSSICS:
A la secció de Clàssics, avui fem un repàs a la carrera de DMX Krew, projecte de Ed Uptown, el prolífic productor britànic caracteritzat per recuperar sons dels 80 que oscil·len entre electro, miami bass, hi energy, synth pop i Chicago house, re inventant-los i portant-los al seu terreny personal.
Uptown ha editat principalment al segell Rephex del Aphex Twin però també al seu propi label Breakin Records.
Al 303 seleccionem tracks dels primers dos àlbums de DMX Krew : The Sound Of The Street, Ffresssshh!, Nu Romantix i We are DMX, així com els singles : The Breaking Anthem, DMX Bass, Dramatic Exit i I Won’t Forget.

AGENDA:
I per últim i com sempre, us portem l’agenda de la setmana a l’escena de clubs de Barcelona (a partir del minut 80’)

Recupera el programa sencer aquí: