L’Obrador d’Estiu posa en marxa la nova sala Beckett, al Poblenou

El nou local de la Sala Beckett s'ha estrenat amb l'Obrador d'Estiu. Després d'anys d'obres, la Beckett deixa el barri de Gràcia per instal·lar-se en un espai molt més gran al Poblenou. L'onzena edició de l'Obrador, emmarcat també dins del festival Grec, es fa de l'11 al 16 de juliol.

Deprés d'uns anys d'obres per condicionar el nou local, la Sala Beckett desembarca al Poblenou. Comença amb l'onzena edició de l'Obrador d'Estiu, un cicle de tallers, seminaris i espectacles associat també amb el festival Grec.

El nou espai permetrà fer més activitats a la Beckett però no perdrà l'esperit dels petit i mitjans formats, segons el director de la Sala Beckett, Toni Casares, “això acaba de començar i la idea és que hi passin moltes coses i es vaig omplint d'activitat i es converteixi en un dels pols importants del teatre català contemporani”.

Respecte al canvi d'ubicació, Casares espera poder aportar un gra de sorra teatral i artístic a un barri “amb una tradició, vida i riquesa d'activitat cívica, social i cultural molt forta".