La Nit de swing omple de públic el CaixaForum

Per tercer any s’ha celebrat aquesta vetllada dedicada al swing, amb concerts, tallers de ball, una mostra de moda d’època i sessions de pentinats i maquillatge vintage

Un any més, els dimecres dels mesos de juliol i agost tenen lloc al CaixaForum les Nits d’estiu, amb una eclèctica programació d’arts escèniques, música i arts urbanes. Una de les nits que repeteix, per tercer any consecutiu, és la Nit de swing, dedicada a un gènere musical que va fer furor als anys 30.

Dos tallers de ball de jazz steps (ball individual) i lindyhop (ball amb parella), un concert de l'orquestra Shaking'All amb actuació de ball de White Chocolate, una passarel·la de roba dels anys 30 a càrrec de ballarines i sessions de maquillatge i perruqueria d'època han donat forma a la Nit de swing del CaixaForum, que repeteix per tercer any.

La Nit de swing s'emmarca en les Nits d'estiu del CaixaForum, que des de l'any 2002 dinamitzen el centre i l'obren a altres disciplines artístiques tots els dimecres de juliol i agost. Alhora, l'horari de visita a les exposicions del CaixaForum s'allarga fins a les 22 h.