La Nit dels Museus arriba al Museu Maritím de Barcelona amb flors i colors

Barcelona proposa aquest dissabte una nit cultural: 52 museus de la ciutat obren les portes de 19 h a 1 h, de manera gratuïta. Al Museu Marítim de Barcelona, on un dia habitual hi ha 300 visitants, aquest diumenge s'hi esperen unes 4.000 persones.

Amb motiu de la Nit de Museus, aquest matí veïns i veïnes del Raval han creat una catifa de flors, amb la imatge d'un transatlàntic, als jardins del Museu Marítim de Barcelona. La iniciativa de la catifa de flors, en la qual han col·laborat uns 200 veïns i veïnes, forma part del programa de cohesió social del Pla de Barris del Raval Sud. Pels responsables del Museu Marítim de Barcelona, fer-la coincidir amb La Nit dels Museus és una manera d'implicar la ciutadania en l'activitat als museus.

Música al Marítim

Al vespre, la música de la Raval’s Band de l’Escola de Músics i JPC ha marcat l’inici de La Nit de Museus amb el concert Música a bord! S'hi ha pogut escoltar la música que s’interpretava a bord dels grans transatlàntics de final del segle XIX i principi del segle XX. A més, l'exposició permanent del Museu Martítim de Barcelona, Viatge Mar enllà, que estarà oberta fins a la 1 h de la matinada. No s'hi pot visitar, però, la mostra del Titanic.