Neix l’associació de botiguers Les Corts Comerç 08028

L’entitat vol cohesionar els comerciants del barri de la Maternitat i Sant Ramon, dividits pel Camp Nou

Tot just s'acaba de posar en marxa i Les Corts Comerç 08028 ja té 63 associats. L'entitat s'ha creat amb l'impuls d'un grup de comerciants i el districte de les Corts amb l'objectiu de dinamitzar el barri de la Maternitat i Sant Ramon, molt extens i que queda dividit per les instal·lacions del Camp Nou.

La idea de crear un nova associació de comerciants a la zona va sorgir ara fa dos anys. Des de llavors s'han dut a terme diverses iniciatives per dinamitzar el comerç del barri, com ara fulletons informatius, que han estat l'embrió de Les Corts Comerç 08028. Des de la seva creació, s'han associat 63 comerciants però l'objectiu és implicar-ne molts més. De fet, ara, els membres de la junta encara estan visitant un a un els comerços de la zona perquè s'hi afegeixin.

Comercialment, el barri de la Maternitat i Sant Ramon és molt divers i hi predominen les petites botigues de barri. El problema principal és que es troben repartides en una extensió de territori molt gran on, a més, hi ha les instal·lacions del camp del Barça.  Amb la nova associació es pretén que els veïns coneguin els comerços que tenen a prop i no es desplacin a comprar a les grans superfícies.

Les Corts Comerç 08028 compta amb el suport del districte de les Corts, que n'ha estat liderant la creació i posada en marxa. De fet, a la zona, hi havia hagut associacions de comerciants en altres moments, però totes havien perdut pistonada. Ara volen tothom s'hi impliqui i els comerciants vegin com de positiu és per al seu negoci estar associat.