Murs Lliures desenvolupa una app per gestionar els permisos dels grafiters

La plataforma Murs Lliures, que administra les parets que l'Ajuntament cedeix perquè els grafiters puguin pintar-hi les seves obres de forma legal, ha desenvolupat una aplicació per a telèfons mòbils que permetrà que els artistes gestionin els permisos corresponents i puguin reservar els murs de forma senzilla. L'estrena de l'app, prevista per al dia 18, coincidirà amb el lliurament de tres nous murs destinats als grafits.

La nova aplicació de Murs Lliures tindrà un doble funció. La principal serà la de seleccionar l'espai on es vol anar a pintar i demanar l'autorització corresponent de forma senzilla. L'aplicació, a més, permetrà els usuaris crear-se un perfil per penjar-hi fotografies de les seves peces una vegada acabades i veure, a la vegada, les obres dels altres artistes que participen a la plataforma.

L'estrena de l'app coincidirà, a més, amb el lliurament de tres murs més a la plataforma, que permetran doblar la superfície disponible per pintar de 2.500 m² a 5.000 m². Amb aquests nous espais, la plataforma Murs Lliures passarà a gestionar set punts de grafit repartits entre els districtes de Sant Martí i de Sants-Montjuïc.

El dissabte 18 d'octubre hi haurà una trobada a la Nau Art Espai de Creació, al carrer d'Espronceda, on es presentaran els tres nous espais, s'hi faran tallers per a nens i es posarà en marxa l'aplicació per a plataformes Android. Els usuaris d'Apple hauran d'esperar-se fins al 30 d'octubre.