Montaner rectifica sobre la Torre Agbar: “em vaig deixar portar per l’eufòria del moment”

El regidor del districte de Sant Martí i d'Habitatge, Josep Maria Montaner, s'ha retractat de les declaracions que va fer al programa 'Bàsics BTV', en què va dir que l'Ajuntament no havia posat les coses fàcils perquè es fes un hotel a la Torre Agbar. Preguntat en el ple per CiU, Montaner ha reconegut que no va "expressar-se bé" i que es va "deixar portar per l'eufòria del moment".

El regidor de CiU, Jordi Martí, ha preguntat a Montaner en el plenari "què ha fet i què ha deixat de fer" perquè Emin Capital renunciés a convertir en un hotel la Torre Agbar, després de dir al 'Bàsics BTV' que la tramitació de la llicència "no havia tingut facilitats". Montaner s'ha retractat del que va dir: "Si vol que reconegui que no vaig expressar-me bé, ho reconec."

També ha admès que en la seva intervenció "faltava concretar que no s'havien posat impediments" i que hauria d'haver estat més cautelós: "Vaig aprenent que un no es pot deixar portar per l'eufòria del moment i ha de tenir en compte que és polític", ha sentenciat.