Monica Green tanca el cicle Música als Parcs al Parc del Clot

El cicle d’enguany ha tingut més de 13.500 assistents en la cinquantena de concerts gratuïts que s’han fet

La cantant de soul estatunidenca Monica Green serà l'encarregada de tancar la 22a edició del cicle Música als Parcs. Ho farà en un concert a l'aire lliure aquest dijous, a les 21 h, al Parc del Clot. L'artista oferirà un concert de soul i rhythm and blues, amb cançons que han marcat la seva carrera musical. El cicle ha tingut enguany més de 13.500 assistents a la cinquantena de concerts gratuïts que s'han fet des del 7 de juny.

El cicle, que apropa la música als parcs de la ciutat, ha reunit en la 22a edició 13.590 persones, segons ha informat l'Ajuntament. S'han fet 16 concerts de música clàssica, 18 de jazz, un de la Banda Municipal, set a càrrec d'escoles de música o orquestres convidades, cinc de formacions que han triat els districtes i un concert especial pel Dia de la Música.

Més enllà de la música, el cicle ha permès fer visites prèvies a diferents parcs per aprofundir en el coneixement dels espais verds de la ciutat. Enguany s'han fet visites al Parc de la Primavera, el Parc de la Trinitat, el Jardí de la Fundació Julio Muñoz Ramonet, el Parc de la Ciutadella, el Parc de Sant Martí, el Parc de la Creueta del Coll, la Casa de l'Aigua, els Jardins de la Font dels Ocellets, el Parc de les Aigües i el Parc de Joan Miró, un a cada districte.