Mòdol: “És un toc d’alerta que alguna cosa no l’hem feta bé”

El govern analitzarà la sentència que tomba l’ordenança de terrasses dels carrers de Blai i Blesa, però insisteix que vol mantenir la flexibilitat en la matèria

El regidor de Paisatge Urbà, Daniel Mòdol, reconeix el revés judicial que considera il·legal la limitació horària de les terrasses als carrers de Blai i Blesa, al Poble-sec. Assegura que estudiaran la sentència i continuaran treballant per imposar la flexibilitat que permeti regular l'activitat a l'espai públic segons les zones.

El govern municipal no se n'ha pogut sortir i la justícia ha tombat l'ordenança que resta una hora d'obertura a les terrasses dels carrers de Blai i Blesa, al Poble-sec. El regidor de Paisatge Urbà, Daniel Mòdol, ha dit que "és un toc d'atenció que alguna cosa que hem plantejat no l'hem acabada de fer bé i per tant l'haurem de reconsiderar."

Assegura, però, que el govern es manté ferm amb la seva idea de flexibilitzar la regulació de les terrasses en funció de les zones, si cal, amb la nova ordenança de terrasses, que encara està pendent. El regidor remarca que es tracta d'una qüestió "súper complexa, que no té una solució fàcil", però espera que podran trobar "la fórmula perquè aquesta ordenança sigui aplicable". Segons Mòdol, els serveis jurídics de l'Ajuntament estan estudiant si recorren la sentència.