L’Ajuntament se solidaritza amb les víctimes de Nova York i de l’incendi del Putxet

El plenari s’inicia amb un minut de silenci per solidaritat amb les víctimes de Manhattan i l’accident del carrer de Saragossa

L'alcaldessa, Ada Colau, ha volgut iniciar el plenari d'aquest dijous amb un minut de silenci. "Mereixia començar així", ha afirmat Colau. Tots els regidors s'han sumat a la iniciativa de solidaritat amb uns atemptats semblants als que va viure Barcelona aquest estiu passat. També s'ha recordat la persona morta aquest dimecres a conseqüència d'un incendi.

L'Ajuntament de Barcelona ha obert el ple municipal amb un minut de silenci per les víctimes de l'atemptat que es va produir aquest dimarts a Nova York. Hi han mort vuit persones i hi ha desenes de ferits per l'atropellament i el tiroteig. Colau ha lamentat que Nova York ha rebut "un cop molt dur" amb un atac molt semblant al que va viure el 17 d'agost Barcelona. També s'ha referit a l'accident que es va produir aquest dimecres a la ciutat, on un home de 93 anys ha mort a causa d'un incendi i altres persones n'han resultat ferides, una d'elles de gravetat.