Millet també intenta pactar per rebaixar la pena

La defensa de l’expresident del Palau de la Música està sondejant la fiscalia sobre les possibilitats d’arribar a un acord

Després que se sabés que Jordi Montull està disposat a implicar a Convergència en el pagament de comissions a través del Palau de la Música, les defenses de la resta d'acusats s'han començat a moure. També la de Fèlix Millet, que segons fonts jurídiques consultades per l'agència EFE, està explorant la viabilitat d'un acord que permeti reduir les penes de presó que li demanen.

L'estratègia dels advocats de Millet, però, estarà probablement molt condicionada per la declaració que facin finalment Jordi Montull i la seva filla Gemma dimecres que ve, quan començaran les intervencions dels acusats. Això fa preveure que el fiscal podria cridar a declarar primer l'exdirectora financera.

Durant les dues primers jornades del judici, centrades en les qüestions prèvies, Millet i el seu excol·laborador més directe han mantingut converses discretes durant els recessos del judici. En algunes d'aquestes trobades també hi han participat els advocats de l'expresident del Palau, Abraham Castro i Gabriela de la Rosa.

La possible confessió de Montull ha fet que totes les defenses es comencessin a moure per buscar reduccions de condemnes a través de l'aplicació d'atenuants com la confessió o la reparació del dany. Segons EFE, les acusacions també han negociat amb les defenses sense que, de moment, hi hagi cap resultat.