Mikel Azparren: “Vam acabar la temporada tocats però satisfets de la feina feta”

Azparren vol millorar el que ha fet l’equip en aquest primera temporada a la banqueta

Aquesta ha estat la primera temporada de Mikel Azparren a la banqueta del Sant Andreu i l’entrenador basc ha estat molt a prop de situar l’equip en el play-off d’ascens a la Segona Divisió B. Van acabar a la cinquena posició amb 60 punts, i a 'El matí de Barcelona' de betevé 91.0 fm hem volgut parlar amb l'entrenador quadribarrat.

Mikel Azparren ha comentat que l’equip va acabar tocat per no haver entrat el play-off però que està satisfet de la feina feta en la primera temporada a la banqueta. També ha comentat que per al proper curs vol millorar el que ha fet l’equip en tots els àmbits, no només pel que fa a la classificació, sinó també en la qualitat del joc.

L’experiència de Mikel Azparren a la banqueta és poca. Es va retirar del futbol l’estiu del 2015 després de jugar tres temporades al Sant Andreu i aquell estiu va entrar a formar part del cos tècnic de Manolo Márquez. Márquez va ser acomiadat a l’octubre i Azparren va tenir l’oportunitat de dirigir l’equip el 28 d’octubre contra el Rubí, un partit que va acabar amb victòria del Sant Andreu per 6 a 0. Tot seguit va arribar Joan Esteva per dirigir l’equip però Esteva no el van renovar a l’estiu del 2016 i Azparren va agafar el Sant Andreu.

Azparren, com a jugador del Sant Andreu, va aconseguir guanyar la Copa Federació davant de La Hoya Llorca el 2013 i la temporada següent van jugar la Copa del Rei, en què van caure contra l’Atlètic de Madrid. Azparren va jugar la tornada al Calderón.

Recupera aquí tota l'entrevista: