Un campió de l’art del cafè obre un establiment al barri de les Corts

Miguel Lamora ha guanyat dos anys el campionat d'Espanya de l'art del cafè amb llet i el 2013 va quedar tercer en un campionat del món de la mateixa disciplina. Ara, s'encarrega del bar Atmans, a les Corts, i assegura que tot i que la presència és important, un bon cafè són més coses, com ara "la qualitat del gra o el manteniment de la màquina."

L'art del cafè amb llet és l'art de fer dibuixos amb la llet sobre el cafè. I, segons el Miguel, s'aconsegueix "amb una bona base d''expresso' -que és el que ajuda per després fer els dibuixos- i intentant fer una base homogènia, cremosa, perquè es puguin combinar els ingredients entre si i crear les formes".

A banda del cafè, a l'Atmans també s'intenta que tots els productes siguin de proximitat i de qualitat. A més, la cafeteria està ubicada dins l'espai Coocció, una incubadora gastronòmica que assessora les persones que volen emprendre en el món de la gastronomia.