Més d’una desena d’artistes exposen a Lacontra Centre de Creació

El Centre de Creació i Difusió d'Arts Lacontra ha organitzat la 4a edició del mercat de Nadal 'Dadivan'. En aquesta ocasió, a l'exposició col·lectiva hi han participat artistes que treballen en els tallers de Lacontra.

'Dadivan 4' és la quarta edició del mercat nadalenc que organitza el centre de creació i difusió d'arts. Enguany s'hi poden trobar obres de tot tipus, des d'il·lustracions i pintures a llums orientals i fotografies.

En aquesta ocasió, en l'exposició es poden trobar obres de 14 artistes que realitzen les seves obres als tallers de Lacontra: Felipe La Hoz, Jiangjiang Luo, Víctor Nieto, Ángel Balaguer, Manzai Daiku, Anna Fontelles, Àlex González, Elena Rodrigo, Ritchy Ruiz, Dogitana, Manuel Alayo, Evacarina, Miquel Roura i Rema Varela. A més, també compten amb la participació d'una artista convidada en il·lustració, Ona Carvajal.

L'objectiu d'aquest mercat nadalenc és exposar les obres dels artistes i que els visitants, a banda de gaudir de l'art, puguin comprar i regalar art en aquestes dates. L'exposició es pot visitar, de forma gratuïta, fins al 7 de gener al centre de Lacontra, situat al cor del Poble Sec, al carrer de la Puríssima Concepció, 9.