Més de 200 jubilats i estudiants s’uneixen en una caminada pel Parc del Carmel

La trobada pretén conscienciar joves i ancians sobre la importància de practicar esport i tenir hàbits saludables

La Caminada Intergeneracional del Carmel ha arribat, enguany, a l'onzena edició. L'objectiu és el de sempre: visibilitzar l'activitat física que fa la gent gran i promoure l'esport entre els més petits. La cita és una de les activitats que preveu el Pla comunitari Carmel amunt, amb la participació de diversos serveis municipals, entitats i escoles de la zona.

La caminada ha estat dirigida pels jubilats que participen en els grups d'exercici físic per a gent gran del barri, una iniciativa que inclou aquest pla comunitari i que impulsa el CAP Carmel. Són ancians que es troben dos cops a la setmana per fer esport i relacionar-se.

Però els joves també hi han aportat el seu gra de sorra. Dies anteriors a la caminada, els infants dels centres escolars Carmel, Coves d'en Cimany, Virolai i Santa Teresa de Jesús els van preparar una sessió de preparació física adaptada per a gent gran. 

En l'excursió, que s'ha fet als entorns del Parc del Carmel, també hi han participat diverses entitats i serveis municipals com el centres d'atenció primària d'Horta i del Carmel, el Casal de Gent Gran d'Horta o el Centre de Formació d'Adults del Carmel.