Mercedes Vidal aposta per un “període de reflexió” en la negociació del conveni de metro

La regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Mercedes Vidal, considera que cal obrir un "període de reflexió" després que l'assemblea de treballadors del metro hagi rebutjat la proposta que van consensuar la direcció i el Comitè d'Empresa. De cara a les aturades de la setmana que ve, Vidal ha recomanat als ciutadans utilitzar transports alternatius.

Mercedes Vidal considera que "alguna cosa ha fallat" perquè l'assemblea de treballadors d'aquest dijous hagi rebutjat la proposta d'acord a què van arribar la direcció de TMB i els sis sindicats del Comitè d'Empresa. La regidora de Mobilitat ha recordat que es van fer moltes sessions per redactar un preacord que permetés un marge de negociació per al conveni col·lectiu. Per això, considera que cal fer un "període de reflexió".

Pel que fa a les vagues convocades per a la setmana que ve, Vidal ha assegurat que l'Ajuntament farà tot el possible perquè "tinguin el menor impacte". Però ha recomanat als ciutadans que optin per transports alternatius.