Els espectacles més tecnològics, a les nits de la Ciutadella

Les màquines i robots són els protagonistes de les nits de la Mercè a l'escenari 2014 del Parc de la Ciutadella. La cantant virtual Ona canta cançons escrites per tuitaires. També hi actuen el robot UFO MC14 i els Nao Robots, que surten a ballar cinc minuts entre espectacle i espectacle.

L'escenari 2014 del Parc de la Ciutadella va encetar la Mercè 2013 ple d'actuacions amb forta presència tecnològica. Operetes vieneses com 'La casa de les tres noies', 'El Danubi blau' o 'La reina de la nit' es van posar al dia en tres versions electròniques que van captar l'atenció del públic.

El debut de la cantant virtual Ona, a la Mercè, va fer ballar al públic al ritme de la seva veu sintètica, generada per ordinador. Els més atrevits van pujar sobre l'escenari i es van animar a ballar mentre és projectaven els seus moviments a la pantalla. La tecnologia també permet que els espectadors enviïn les lletres de les cançons a través de Twitter perquè les cantin l'Ona i els seus companys, el Bruno i la Clara. L'Ona actuarà a l'escenari 2014 totes les nits de la Mercè a les 23.30 h.