Mercats: fruites i verdures ecològiques de proximitat

Enguany fa 40 anys que la família Molins ven gènere del Baix Llobregat al Mercat de la Concepció

La parada que regenta l'Àngels Molins té un assortit impressionant de fruita i verdura amb certificació ecològica des de fa 12 anys. A l'estiu arriben a tenir més de 20 varietats de tomàquets perquè saben que la clientela busca la diversitat i la novetat i ells sempre han anat un pas endavant, sense oblidar el respecte per la tradició agrícola.

Fa tres generacions que la família Molins treballa la terra. Els avis van venir a la vall del Llobregat des de Corbera, on havien fugit de la fil·loxera que afectava les vinyes. Actualment tenen 3,5 hectàrees on cultiven tot tipus de fruita i verdura ecològica, una decisió que van adoptar fa més d'una dècada amb visió de futur, per respecte als seus clients i a la terra que els dona els fruits.

La seva àmplia parada del Mercat de la Concepció fa goig, ara a l'hivern amb un racó especialment verd on destaquen hortalisses com les coliflors, el bròquil i el bròcoli i diferents varietats de verdures de fulla, on no hi falten des de les tradicionals bledes i espinacs fins a la nova col verda.
Deixeu-vos assessorar perquè aquí en saben.

Podeu escoltar l'entrevista que els hem fet: