El mercat de menjar de carrer Eat Street s’instal·la cada mes a la Nau Bostik

Aquest diumenge se celebra la primera edició de l'Eat Street a la Nau Bostik, a la Sagrera. El recinte acollirà la cita un cop al mes i hi aplegarà cuiners d'arreu del món que faran dues propostes gastronòmiques amb un preu màxim de cinc euros per plat. El mercat de menjar de carrer amb qualitat Eat Street s'instal·la, doncs, a la Sagrera en el seu tercer any a la ciutat.

El Centre de Recursos per a Emprenedors i Ciutadans (CREC) va acollir la primera edició d'aquest mercat del menjar de carrer que es va fer a Barcelona, el 2014. Posteriorment, la cita es va desplaçar fins a la Fundació Palo Alto i a la plaça de els Glòries fins a instal·lar-se al Moll de Sant Bertran durant les edicions del 2015. Finalment, aquest 2016, els responsables de la cita han anunciat que es quedaran a la Nau Bostik durant tot l'any. Es tracta d'una antiga fàbrica d'adhesius en desús, que va tancar ara fa una dècada i que va començar a recuperar ara fa uns mesos el fotògraf i arquitecte Xavier Basiana, responsable de la Nau Ivanow.

Després de diverses edicions, l'Eat Street s'ha consolidat a la ciutat com una de les trobades de menjar de carrer en què els cuiners poden portar un màxim de dos plats d'elaboració pròpia. En total, 18 marques gastronòmiques formen part d'aquesta trobada i hi instal·len les seves furgonetes de menjar amb plats que tothom pot tastar a preus econòmics que no superen els cinc euros.