Marta Labata serà la nova directora de Barcelona de Serveis Municipals

Substitueix Ignasi Armengol, que va ser nomenat pel govern anterior i que, ara, se’n va per un altre projecte personal

Marta Labata ha estat nomenada directora general de l'ens públic Barcelona de Serveis Municipals (B:SM). Des del 2004 havia estat vinculada a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), i des del 2014 dirigia la xarxa d'autobusos de TMB. Labata substitueix Ignasi Armengol, nomenat en el mandat anterior. Segons l'Ajuntament, Armengol "es dedicarà a un nou projecte professional".

Marta Labata (Tarragona, 1975) és des d'aquest divendres la nova directora general de l'empresa pública Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), que unifica la prestació de serveis municipals. Segons el consistori, el nomenament "ha estat fruit del consens entre tots els membres del Consell d'Administració", a proposta del president de B:SM, Jaume Collboni.

Labata relleva en el càrrec Ignasi Armengol, nomenat en el govern anterior i que, segons el consistori, "es dedicarà a un nou projecte professional". Marta Labata havia treballat a TMB des del 2004, ocupant diversos càrrecs de responsabilitat a l'empresa, i des del 2014 dirigia la xarxa d'autobusos de la companyia. Marta Labata és llicenciada en dret per la Universitat Rovira i Virgili, i té el Màster en Direcció de Recursos Humans i el de Programa de Desenvolupament Directiu.