‘Maestro’, electrònica de ball en clau simfònica, al Liceu

L’emissora Flaix FM celebra 25 anys amb un curiós projecte que agermana una orquestra simfònica amb la música de discjòqueis famosos

'Maestro' és un espectacle de celebració de la música electrònica, la música que ha fidelitzat el públic de Flaix FM. Una orquestra i discjòqueis han interpretat 25 temes històrics dels darrers 25 anys, d'artistes com Laurent Garnier, Moby, Daft Punk o Avicii.

'Maestro' és un espectacle complet, amb projeccions efectistes (que ha fet l'estudi barceloní Inocuo The Sign) i làsers. L'orquestra actua amb alguns discjòqueis que es van rellevant rere els "samplers" i els plats. Discjòqueis de Flaix FM, com Sergi Domene o Jordi Veliz, i algun d'internacional com Roger Sánchez, hi han actuat. El responsable d'orquestrar els 25 èxits és Marc Timón, un músic i compositor eclèctic que ha signat des de bandes sonores de pel·lícules fins a sardanes passant per música de videojocs o obra simfònica. L'orquestra ha estat la GIOrquestra, una jova formació gironina creada per ser capaç d'assumir qualsevol tipus de partitura.

L'espectacle ha fet dues actuacions (18 h i 21 h), perquè el segon va esgotar entrades en poca estona. Ja hi ha hagut interès per part d'algun promotor internacional, o sigui que podria no morir amb la celebració del Liceu.