Una administració de loteria del Raval reparteix 40 milions de la grossa

Quan ha sortit la grossa, poc abans de les 12 del migdia, poc feia pensar que Barcelona veuria algun milió del premi, ja que el número 66513 s'ha venut íntegrament a Madrid. Però l'administració de loteria del número 65 del carrer del Carme ho ha fet possible. L'administradora va adquirir 10 sèries del número premiat a Madrid i les va portar al Raval per vendre-les entre els veïns. Així doncs, avui ha repartit 40 milions d'euros.

Tot i les supersticions que l'envolten, el número 13 és molt demandat entre la clientela de l'administració de loteria número 25 de Barcelona, situada des de fa 40 anys al número 65 del carrer del Carme. Com que l'administradora mai no rep dècims de la loteria de Nadal acabats amb aquesta xifra, des de fa cinc anys n'adquireix a una administració de Madrid que si que en té. Així han arribat a Barcelona les 10 sèries del 66513, el número premiat amb la grossa i que ha repartit 40 milions d'euros al barri del Raval.

En els 75 anys d'història que compleix enguany aquesta administració, mai no havien repartit cap premi. Però enguany han canviat la sort d'una vuitantena de famílies. El cava ha corregut aquest matí a l'administració del carrer del Carme, però lluny dels focus de la premsa perquè ningú no es pensava que Barcelona hagués esgarrapat part d'una grossa venuda íntegrament al passeig de l'Esperança de Madrid.