L’organització del Gaming Ladies busca local per tornar a fer la trobada amb seguretat

L’esdeveniment, previst per al 27 de juliol a Barcelona, es va haver de cancel·lar després de les amenaces rebudes a les xarxes socials

L'organització del Gaming Ladies busca un local que disposi de mesures de seguretat per tornar a celebrar aquest esdeveniment de dones interessades en el món dels videojocs. La segona edició d'aquest acte estava previst que se celebrés a Barcelona el 27 de juliol però es va haver de cancel·lar per amenaces a les xarxes socials. L'Ajuntament s'ha posat en contacte amb l'organització per tal d'ajudar a trobar un nou emplaçament.

Nou cas d'assetjament a les xarxes socials. Les amenaces que ha rebut una periodista especialitzada en videojocs, Marina Amores, han obligat a la cancel·lació de la segona edició del Gaming Ladies, que s'havia de celebrar el 27 de juliol a Barcelona. Es tractava d'una trobada sobre videojocs, xerrades i "networking", només per a dones. En converses amb 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0fm, Marina Amores ha dit que està buscant un local on es pugui organitzar de nou la trobada disposant de mesures de seguretat. La responsable del Gaming Ladies ha dit que les amenaces, que es van fer sobretot a Twitter i en un fil de conversa a la pàgina Forocoches, van anar tan lluny que fins i tot hi havia gent que amenaçava d'irrompre-hi i boicotejar l'acte. L'empresa King, encarregada de cedir l'espai per a la celebració d'aquest esdeveniment, un cop vistes les amenaces a través de les xarxes socials, va comunicar a la Marina que decidien cancel·lar l'acte per motius de seguretat. Amores també ha manifestat que de moment no es planteja demandar les persones que van assetjar-la a les xarxes i ha assegurat que una situació com aquesta és un "reflex del món masclista en què vivim". La regidoria de Feminismes i LGTBI ha confirmat a betevé que es posen a disposició de l'organització per tal d'ajudar-la a tornar a organitzar l'esdeveniment.

Escolteu-ho aquí: