L’oposició creu que cal polir detalls amb els veïns sobre l’Espai Barça

ERC creu que “hi ha aspectes millorables quant a la volumetria” dels nous edificis que es faran i el PP demana que “no generin un efecte barrera”

El regidor demòcrata Jordi Martí ha instat el govern municipal a "insistir i aprofundir en la negociació amb els veïns" durant el període d'al·legacions (tres mesos a comptar des que la Comissió d'Urbanisme aprovi inicialment el projecte de l'Espai Barça). La líder de Cs, Carina Mejías, ha coincidit que encara cal "polir alguns detalls vinculats a reivindicacions veïnals", mentre que la regidora de la CUP María José Lecha ha criticat que el pla no preveu "la recuperació de La Masia per al barri".

Tot i la demanda de llimar distàncies amb els veïns, el grup Demòcrata, Cs i la CUP han valorat positivament que la proposta del govern municipal prevegi recuperar 14.000 m2 de sòl del Barça per a l'ús públic. Per la seva banda, Alfred Bosch (ERC) ha assegurat que "hi ha aspectes millorables" quant a la volumetria dels tres edificis que s'han de construir i Alberto Fernández Díaz (PP) ha demanat en un comunicat que "no aïllin el barri".