Localitzats 13 dels ocells escapats del Zoo després que algú els obrís la gàbia

El parc manté el dispositiu de recerca per trobar els quatre exemplars que encara continuen desapareguts

El Zoo continua buscant els quatre ocells que encara no han pogut recuperar, després que dimecres a la nit fugissin 17 aus d'una de les instal·lacions del parc quan uns intrusos van obrir la gàbia on eren. Alguns animals han estat vistos pel centre de la ciutat i el parc els ha pogut tornar a capturar gràcies a la col·laboració ciutadana.

Un dels ocells, un capó reial, va ser vist dijous al migdia al carrer de Bailèn. Els qui el van localitzar van aconseguir tancar-lo al vestíbul d'un edifici, des d'on van avisar els serveis d'emergència. Els testimonis afirmen que estava "espantat" i que van fer-lo entrar a l'immoble sense problemes. Quan van arribar els empleats del Zoo, van atrapar-lo amb una tovallola i van endur-se'l en una capsa de cartró.

De moment, ja s'han recuperat 13 de les aus fugides, que segons fonts del zoològic han tornat sense problemes a l'ocelleria d'on van sortir dijous a la nit, quan uns intrusos van entrar a les instal·lacions del parc i els van obrir la gàbiaEl dispositiu per trobar la resta continua activat i tampoc no es descarta la possibilitat que, passades les hores, acabin tornant sols. Tenint en compte el tipus d'espècies que són, els responsables del Zoo creuen que no hauran anat gaire lluny, però apunten que podria ser que estiguessin estressats i desorientats.