La Lliga no canvia el partit del Barça i coincidirà amb la manifestació

El Futbol Club Barcelona va demanar el canvi a la Lliga però l’horari es manté “per qüestions tècniques”

La Lliga de Futbol Professional no canviarà l'horari del partit que el Barça jugarà contra l'Alabès aquest cap de setmana. Per tant, la cita es disputarà a Vitòria a les 18.15 h, tal com estava previst, i coincidirà amb la manifestació contra el terrorisme organitzada per l'Ajuntament i el govern a la capital catalana. Fonts del club blaugrana han explicat a betevé que l'horari del partit finalment es mantindrà "per qüestions tècniques".

El Barça va fer en els darrers dies una consulta a l'LFP per intentar evitar que el partit i la manifestació contra el terrorisme convocada a Barcelona se celebressin gairebé a la mateixa hora. Tot i això, la Lliga ha denegat la petició perquè els drets internacionals que permeten als mitjans emetre el partit en directe via satèl·lit ja estan donats. Des del club han indicat que canviar-los ara "no és senzill". A més, aquest partit de la segona jornada de Lliga es disputarà a Vitòria, al País Basc, i no al Camp Nou, un punt que també ha complicat poder fer aquest canvi d'horari.

La marxa començarà a les 18 h als Jardinets de Gràcia baixarà pel passeig de Gràcia fins a arribar a la plaça de Catalunya.