L’Hoquei Claret demana un espai en condicions al districte de Gràcia

La manca d’equipaments ha fet que alguns equips del club hagin de sortir del districte per poder jugar

L'Hoquei Claret té 94 jugadors, però no tots juguen a la pista del club. Les condicions de l'espai han fet que alguns equips hagin de traslladar l'activitat a fora i per això l'entitat demana unes instal·lacions adequades. És l'únic club al districte d'hoquei patins, amb gairebé 70 anys d'història, i volen quedar-se a Gràcia i créixer.

Des de l'Hoquei Claret asseguren que l'única manera de poder obrir-se al barri i créixer i evolucionar esportivament és tenir unes instal·lacions en bones condicions. Per això, reclamen que el districte de Gràcia tingui en compte si construeix un nou equipament esportiu la pràctica de l'hoquei i no només del futbol i el bàsquet. Actualment, i de manera provisional, els qui no poden entrenar-se a les instal·lacions de Gràcia ho fan a Horta i juguen alguns partits a Sarrià, gràcies a la comprensió de la federació.

La pista del Claret no compleix la normativa i per això han de llogar altres espais. Entre les mancances que hi ha, no té les mides reglamentàries, han de posar i treure les tanques del perímetre per a cada entrenament i partit, i no tenen vestuaris adequats.

El Claret és un dels 15 equips que juguen a Barcelona. Molts han hagut de plegar per manca d'equipaments i ara el club gracienc espera que puguin trobar una solució, ja que asseguren que cada cop hi ha més infants que volen practicar aquest esport.