L’Eurocopa femenina més blaugrana

Vuit jugadores del Barça formaran part de la selecció espanyola a l’Euro 2017

L'Eurocopa femenina d'Holanda comença aquest diumenge amb la participació de la selecció espanyola. Les grans absències del combinat estatal seran Vero Boquete i Sonia Bermúdez, però el conjunt de Jorge Vilda aspira a tot. Les grans favorites seran Alemanya i França.

Alemanya tornarà a ser la gran favorita per endur-se l'Eurocopa. Ha guanyat vuit de les 11 edicions i és la campiona vigent. En la final del 2013 va superar Noruega amb un gol d'Anja Mittag. La selecció espanyola es presenta amb moltes aspiracions. Jenni Hermoso serà la gran estrella de l'equip dirigit per Jorge Vilda i també hi haurà vuit jugadores del Barça (Marta Torrejón, Alexia Putellas, Sandra Paños, Vicky Losada, Olga Garcia, Bárbara Latorre, Leila Ouahabi i Mariona Caldentey).

Espanya debutarà dimecres contra Portugal, un rival que ja van superar en els dos partits de la fase de classificació. La victòria és gairebé obligada perquè la segona jornada servirà perquè la selecció mesuri forces contra Anglaterra. Amb les terceres de l'últim mundial hi ha Toni Duggan, nova jugadora del Barça. L'última jornada arribarà el 27 de juliol i serà contra Escòcia. La davantera del City Jane Ross és la gran amenaça del conjunt britànic. El gran repte d'Espanya és acabar primera de grup per evitar França als quarts de final.