L’Espai Liceu tindrà una gelateria dels germans Roca

Els germans Roca, del Celler de Can Roca, obriran una gelateria a la ciutat. Concretament serà a peu de carrer al Gran Teatre del Liceu, al conegut Espai Liceu. El negoci seguirà la línia del Rocambolesc, una gelateria que van inaugurar al centre de Girona el 2012.

Els germans Roca són coneguts com els xefs del millor restaurant del món segons la revista ‘Restaurant’. Actualment es troben de gira per Amèrica i no tornaran fins a meitats de setembre. Malgrat això, no es desvinculen dels seus projectes a Catalunya, de fet, s'ha confirmat que el seu darrer negoci serà a Barcelona. Concretament obriran una gelateria dins l’Espai Liceu, un negoci que s'apunta que serà similar al que ja tenen a Girona, el Rocambolesc.

D'altra banda, l’Espai Liceu també podria complementar-se amb un projecte gastronòmic i cultural vinculat a la cultura catalana, però fonts properes al projecte han descartat que sigui un restaurant dels germans Roca. La direcció del teatre haurà d’escollir abans de final d’any l’operador que impulsaria aquest projecte en concret, ja que el lloguer de empresa llogatera actual està a punt de vèncer i es consideren diverses opcions.