Les músiques ètniques sonen als Jardins de l’Hospital de Sant Pau

L’orquestra Ethno Catalonia, integrada per 40 músics joves de 19 països i quatre continents, hi ofereix el seu primer concert

Per segon any, les Joventuts Musicals de Catalunya s'han sumat a l'Ethno -projecte internacional en el qual participen 15 països-, que promou el diàleg intercultural a través de la música. Músics de 19 països han estat una setmana preparant un repertori de folklore representatiu de la seva procedència.

L'Ethno és una iniciativa que promouen actualment 15 juventuts musicals del món. La federació que agrupa aquestes entitats és, segons la Unesco, l'organització juvenil cultural més important del món. L'Ethno és un encontre entre joves músics procedents de diversos països (19 en el cas de l'Ethno Catalonia), convidats a treballar durant una setmana un repertori folklòric universal. L'orquestra interpreta una cançó de cada país representat a la formació. En el cas de l'Ethno Catalonia, la residència ha tingut lloc a Banyoles i el de Barcelona és el primer concert de la formació.