Les dones reivindiquen més presència femenina a la indústria tecnològica

En l’última jornada del MWC, el congrés Women4Tech ha reunit directives de grans companyies que han reclamat lluitar contra les desigualtats de gènere a les empreses

El sector tecnològic registra una majoria de professionals masculins. Per trencar amb aquesta escletxa de gènere les assistents al Women4Tech han apuntat que cal actuar des de l'etapa escolar fomentant l'afició i l'interès per la tecnologia i ajudar que les dones perdin la por a les enginyeries i carreres més científiques.

El Women4Tech ha aprofitat la projecció internacional del Mobile World Congress per reivindicar més presència femenina en la indústria de la tecnologia mòbil. Les conferències han girat al voltant de quatre eixos: la igualtat de gènere i el desenvolupament professional de les dones,  l’educació, la comunicació i l'emprenedoria.

Les conferenciants han demanat que les empreses apostin més fermament per promocionar el talent de les dones i que les polítiques públiques lluitin contra les desigualtats de gènere a les empreses.