Les compres per internet posen fi a Joguines Foyé

A finals d’aquest any l’última botiga de joguines centenària de la ciutat -situada al carrer dels Banys Vells, a Ciutat Vella- abaixarà definitivament la persiana

"Estem patint durant tot el mes només per poder arribar a pagar els impostos", explica Susana Ventosa, propietària de Joguines Foyé. Tot i que Ventosa comenta que li ha costat molt prendre aquesta decisió -és la 4a generació de la família que es fa càrrec d'aquest negoci-, assegura que la situació era insostenible. "És impossible competir amb les compres per internet", lamenta.

"Joguines Foyé ha passat la guerra, diverses crisis econòmiques... però contra les noves tecnologies no podem lluitar", ha explicat Ventosa en una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm. "La manera de comprar de la gent ha canviat", ha constatat Ventosa, i botigues com la seva ja no tenen prou clients per sobreviure.

El local de Joguines Foyé es traspassarà quan hagin exhaurit existències. Ventosa n'és la propietària i desitja que el seu local no sigui ocupat ni per una botiga de records ni per un supermercat, les modalitats de negoci que es mantenen al barri.

Escolteu aquí l'entrevista sencera: