La plataforma Fem Sant Antoni reclama més zones verdes al barri

Amb el lema "A Sant Antoni tenim el verd en vitrines. Alliberem-lo de les gàbies", la plataforma veïnal Fem Sant Antoni ha aprofitat les festes del barri per queixar-se de la falta de zones verdes. Per reivindicar aquest fet, els veïns s'han concentrat a les 11 del matí d'aquest diumenge a l'avinguda de Mistral, on han retirat les tanques que hi ha als espais verds i han començat a crear un hort urbà.

Des de la plataforma Fem Sant Antoni es queixen dels pocs espais verds que hi ha. Asseguren que el barri de Sant Antoni és una de les zones amb menys verd urbà de la ciutat, on hi ha molts espais cimentats sense parcs i amb carrers plens de trànsit sense vida veïnal.

Per això aquest diumenge s'han concentrat a l'avinguda de Mistral per reivindicar més espais verds. Precisament en aquesta via els espais verds estan tancats des de fa mesos per un reixat provisional. Per tal de portar a terme la reivindicació els veïns han tallat les reixes i han començat a plantar plantes en aquesta zona. Pretenen crear un hort urbà.

Des de la plataforma Fem Sant Antoni esperen que, amb els nous projectes que es plantegen, com el nou mercat, la situació es reverteixi. De fet, el consistori ja hi farà un espai verd i de lleure als voltants, concretament a la cruïlla que formen els carrers de Tamarit i del Comte Borrell. Una iniciativa que sorgeix del procés participatiu veïnal. Fem Sant Antoni, però, creu que s'haurien de projectar més parcs i jardins.