L’Almeria Teatre du a escena el cas Millet amb un monòleg musical

Félix Millet no és només un personatge real... Ara també és una ficció. És la que ha urdit la companyia La Mama en un monòleg musical que es pot veure a l'Almeria Teatre. A 'Millet, versió original cantada en català', l'actor Marc Pujol interpreta el paper de qui va ser president del Consorci Palau de la Música. La diferència és que és un Félix Millet que no viu a casa, sinó engarjolat.

El comentari de Victor Giralt Jonama:

La feina del Marc Pujol és digne d'elogi, però la sala hauria de corregir l'entrega del so, que és força defectuosa en alguns fragments musicats. El piano tapa la veu i es fa difícil entendre algunes lletres de les cançons, la qual cosa és una severa mancança tractant-se d'un musical.

L'espectacle farà riure més o menys, però és un exercici teatral, per damunt de tot, necessari. M'ha agradat especialment el final, amb Félix Millet presentant-se com un mirall de la societat on vivim.  Allò força suat,  però sempre ben trobat,  que diu que  tenim el que ens mereixem (i els dirigents que ens mereixem). Feliç catarsi.