El Parc de Recerca Biomèdica aposta per convertir la Ciutadella en un parc científic

El director del Parc de Recerca Biomèdica, Jordi Camí, diu que l’Ajuntament està predisposat a estudiar la seva proposta tan urbanística com de contingut.

"La proposta també és una bona oportunitat perquè el Zoo es converteixi en un centre de recerca científica". Així ho ha explicat el director del Parc de Recerca Biomèdica, Jordi Camí, en una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm.

Segons Camí, "hi ha un conjunt d'entitats que al costat del parc que reivindiquem que es repensi des de la perspectiva científica". El director del Parc de Recerca Biomèdica assegura que han demanat a l'Ajuntament que repensi el futur del parc i que "ja s'hi estan posant".

Camí creu que el Parc de la Ciutadella "havia estat un referent en ciència i ara està tancadíssim, amb muralles per tot arreu, i els governants no saben encara ben bé què fer-hi". En aquest sentit, assegura que "hi ha oportunitats per a una transformació en positiu en relació amb la ciència". Això implicaria, segons ha dit, "recuperar o enfortir els continguts culturals i científics".

A més, Camí proposa també que "és una bona oportunitat perquè el Zoo es converteixi en un centre de recerca científica".

Escolteu-ho aquí: