La trajectòria de Mikel Azparren

Un petit repàs a la trajectòria del navarrès com a jugador i com a entrenador

La bona feina de Mikel Azparren a la banqueta del Sant Andreu ha fet que el club confiï en ell i que el tècnic renovi per a una temporada més. El navarrès, que va jugar tres temporades com a quadribarrat, després d'un any i mig entrenant-lo ha situat l'equip quart a la classificació. Una plaça que el faria jugar la promoció d'ascens a Segona B.

Mikel Azparren ha renovat un any més com a tècnic del Sant Andreu. La bona temporada dels andreuencs ha facilitat que Azparren s'hagi guanyat la confiança de la directiva i continuï la seva aventura amb l'equip barceloní. L'entrenador dels quadribarrats va destacar en la seva etapa com a jugador en l'ascens que va aconseguir amb el CE Sabadell a Segona Divisió B. Però aquesta no va ser l'única experiència com a jugador, ja que més tard va formar part de les files del Sant Andreu, just abans de dirigir-lo.

La temporada passada Manolo Márquez va deixar la plaça i el tècnic navarrès va formar part del cos tècnic dirigit per Joan Esteva. Després del curs passat, Mikel Azparren va acceptar l'encàrrec del club per ocupar la plaça d'entrenador i posar-se al capdavan de la banqueta del Sant Andreu. Una campanya que començava amb moltes cares noves i moltes incògnites respecte al futur immediat dels andreuencs.

Els bons resultats dels quadribarrats els permeten somiar en aconseguir l'ascens de categoria. La bona gestió d'Azparren al capdavant de la plantilla ha permès també guanyar-se la confiança de l'afició del Narcís Sala, que a l'inici no tenia expectatives tan altes amb l'equip.