La ‘Suite de l’aigua’ de Comediants enceta el cicle Escenes de L’Auditori

Amb ànim d'atraure nous públics, L'Auditori introdueix a la programació de la temporada el cicle Escenes. Són quatre produccions en les quals la música dialoga amb la resta d'arts escèniques, des del teatre fins al circ passant per la dansa. L'espectacle que enceta la sèrie és la 'Suite de l'aigua', que en parla fent servir tots aquests llenguatges.

La 'Suite de l'aigua', estrenada aquest divendres i que es torna a representar aquest dissabte, és un muntatge dirigit per Joan Font, de Comediants. Des del concepte de l'aigua com a principal element del planeta i del cos humà, fins a la reflexió sobre el seu malbaratament, o la teoria del japonès Masaru Moto, segons la qual les emocions afecten les molècules de l'aigua... el viatge per l'univers aquàtic flueix imatjat per acció teatral, projeccions i filmacions.

Però l'espectacle és en essència un concert amb partitura musical de Carlota Baldris, una de les tres intèrprets a escena. La banda sonora va des de l'homenatge als clàssics que es van inspirar en l'aigua, com Haendel, fins a l'electrònica.